Birdiecon – Samarbeten

Studiefrämjandet        Studiefrämjandet i Uppsala

Studiefrämjandet i Uppsala är en av BirdieCons möjliggörare! Tillsammans skapar vi spelfestivalen. När du som besökare deltar i något av våra kulturevenemang, föreläsningar eller aktiviteter så kommer du ha möjlighet att lära dig nya saker. På plats kommer finnas broschyrer, flyern och info om Studiefrämjandet att ta med sig hem. Tillsammans gör vi tillvaron lite mer fantastisk!

Sverok Mälardalen      Sverok Mälardalen

Sverok Mälardalen är en av BirdieCons möjliggörare! De är distriktsorganisation inom spelhobbyförbundet Sverok. Distriktet omfattar Sörmland, Västmanland och Uppsala län. Distriktets syfte är att på olika sätt stötta och hjälpa sina medlemsföreningar samt främja spelhobbyn i regionen.

MISAM AB Här hittar du MISAM

Vi säger välkomna till MISAM som sponsrar oss med spel att låna ut till vår spelbar och med hantering av våra hemsidor mm.
MISAM är ett nystartat speldesign företag som vill skapa spel med tanke och själ bakom.

Andra deltagande föreningar och utställare

Queer & Nerdy
Queer & Nerdy är en del av RFSL Uppsala och är en grupp för folk som identifierar sig som nörd och HBTQ+ eller allierad. Gruppen träffas var fjärde vecka och botaniserar bland allt som är nördigt. För HBTQ-personer är det ett ”safe-space” att utveckla och fördjupa sina intressen. De kommer bland annat ta med och visa upp ”Könsrollspelet”, ett spel utformat och skapat av en av deras medlemmar, på BirdiCon 2018. Läs mer om Queer & Nerdy här

Spelens hus Uppsala kommun
Spelens Hus är mötesplatsen för dig som gillar brädspel, figurspel, kortspel och rollspel.
Här kan du träffa andra som har samma intresse och ta del av våra brädspel och spelbord för figurspel!
Vi håller till på Allis i Fyrislund och alla är välkomna!
Allis hittar du här.