Utlottning 2 & 3

Och nu närmar vi oss BirdieCon 2021 med stormsteg.

Således dags att presentera ytterligare två spel som du kommer kunna spela mellan 13-21 maj och sedan ha en chans att vinna ett fysiskt exemplar av.

Först har vi Batu Kahn, strategiskt spel inspirerat att en mongolsk härförarens taktiska sinnelag. Spelet är för två spelare och tar kort tid att spela igenom. Detta spel kommer också att demonsteraras mer ingående under BirdieCon 2021 den 15 maj av spelet designer Martin Lignell

Nästa spel är Dubblett ett snabbt kortspel för 2-4 spelare med regler enkla nog att spela med gammal som ung.

Precis som tidigare gäller det att ta sig till Tabletopia.com med en vän och spela igenom spelet och sen skicka en bild när ni avslutat spelet till utlottning@birdiecon.se för att vara med i utlottningen. Alternativt går det bra att dela en bild via något inlägg kopplat till eventet t.ex. här https://fb.me/e/2atyfc72f

Självklart kan alla som är med och spelar deltaga i tävlingen om även de skickar in bild.

Här finns spelet Dubblett:  Dubblett på tabletopia

och här finner du Batu Kahn: Batu Kahn på tabletopia

Skulle ni inte vinna i utlottningen så finns dessa spel reda nu till salu på Gameprototyper.com en plats där man som spirande speldesigner kan få hjälp att hitta komponenter till sitt spel och även en liten upplaga producerad.

Köpa Batu Kahn

Köpa Dubblett

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *